Giersings Realskole

Inspireret af den nordiske mytologi stod legepladsen hos Giersings Realskole klar i oktober 2014. Her har fantasien og historiebøgerne været i brug.

Ragnarok på Nonnebakken

Inspireret af at der tidligere har ligget en gammel ringborg, hvor Giersings Realskole i dag er placeret, valgt vi at skabe en legeplads med den nordiske mytologi som tema. Legepladsens areal strækker sig over et aflangt område, hvorfor vi valgte at skabe en legeplads der snor sig langs med skolen.

Den første del af legepladsen består af en specialdesignet rebgynge med Midgårdsormen som gynge, og skal symbolisere Thors kamp mod Midsgårdsormen.

Anden del af legepladsen symboliserer Odin der kæmper mod Fenrisulven. Den består af en adventurebane med alt fra en rullebom til bambusline, svævende stubbe, vredet klatrenet, en trampolin, et crazy jungle net og en træskulptur af Odin. Her er der rig mulighed for både at udfordre fysikken og motorikken under sjov leg.

Den sidste del af legepladsen symboliserer Frej der kæmper mod Surt og en hær af flammeryttere. Dette område består af en stammeskov samt en træskulptur af Frej.

Materialerne og farverne er udvalgt med henblik på at skabe et område med et naturligt præg. Derfor er samtlige træstolper af unikke afbarkede robiniestammer. For at symbolisere hvor ringborgen i sin tid lå, lavede vi Midgårdsormen i chaussésten i den grønne gummibelægning.

Jens Bo Thorsager

Kontakt

Jens Bo Thorsager

bo@elverdal.dk

Placering

Danmark

Nonnebakken 7, 5000 Odense C

Udført

Oktober 2014

Referencenummer

2048