Rådgivning til design af uderummet

  Hvad enten du skal renovere eller bygge en ny legeplads på din skole, du er udvikler og skal tegne en multibane til en park eller noget helt tredje, så vil vi kunne rådgive dig.


  Vi laver skitsetegninger, så du kan se de mange muligheder. Gennem processen kan det være nødvendigt at ændre og afprøve nye løsningsforslag, disse tegner vi, så du finder den korrekte løsning. Skitsetegninger tegnes naturligvis uden beregning.


  Herunder kan du se nogle af de mange ting, du får hos Elverdal, og du vælger selv, hvor meget vi skal lave for dig. Du kan derfor let til- og fravælge, hvilke services du ønsker at benytte dig af, fx kan du vælge selv at stå for monteringen.


  Vi er din sparrings- og samarbejdspartner fra start til slut.
  Services hos Elverdal

  Services model  Hvor kommer du fra?

  Er du arkitekt og har brug for rådgivning til valg af produkter, Legepladsstandarden el. lign.? Eller er du fra en skole og har brug for rådgivning og forslag til legepladsens design og legeredskaber. Måske du er leder i en institution - eller arbejder du i en kommune, og er din opgave fx at bygge et udflugtsmål?

  Hvad enten du er arkitekt, projektleder, institutionsansvarlig eller noget helt tredje, så vil du kunne få rådgivning, idéer mv. til det nye uderum ved at klikke dig videre herunder:

  Her finder du vores medarbejdere!

  Har du brug for hjælp til at finde de rigtige legeredskaber, eller mangler du inspiration til design af dit uderum? Uanset dit spørgsmål så hjælper vi dig videre.

  Find kontaktperson