Om Elverdal - din legepladsproducent

  Vi skaber arkitekttegnede uderum, der virkeliggør dine ønsker. Når vi skriver ’skaber’, er det fordi, vi ikke blot opfører legepladser og uderum. Vores design har betydning for børn og unges motoriske og sociale udvikling, derfor tænker og udvikler vi uderum, der prikker til nysgerrigheden og inspirerer til leg. Det ligger i vores DNA at indarbejde elementer, der understøtter fantasien. Vores uderum har plads til alle behov og giver grobund for udvikling i alle aldre.

  Vi tager ansvar for uderummet og er din legepladsproducent.


  Certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol  Elverdal er certificeret i overensstemmelse med Sikkerhedsstyrelsens bekendtgørelse nr. 1363 af 29. november 2018.
  Vores produkter  Legepladser, parkouranlæg og motionsbaner er nogle af de mange løsninger, som vi har udviklet i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Forskningsresultater og teori om leg og læring giver os løbende den nyeste viden om fysisk udfoldelse, bevægelse og læring, og vi bruger denne indsigt til vidensformidling på vores workshops og til udvikling af nye produkter.


  Med hele vejen

  Vi yder service hele vejen gennem processen. Lige fra idé og tegning til udførelse, etablering og den efterfølgende drift og vedligeholdelse. Vi udarbejder altid udspecificerede tilbud og tidsplaner. Vores faguddannede legepladsinspektører udfærdiger en sikkerheds- og installationsgodkendelse, inden legepladsen afleveres.

  Det er vigtigt for os, at du oplever, at vi leverer gode, langtidsholdbare løsninger, og at sikkerheden er i orden. Elverdal indgår gerne i dele af processen eller som totalleverandør. Valget er dit!


  Stærke kompetencer og unikke løsninger
  Hos Elverdal ser vi os selv som trendskabende pionerer med fokus på intelligente og innovative løsninger. Det gør vi, fordi vi tør og vil tænke ud af boksen, og fordi vi formår at udvikle os i takt med markedsbehovet. Brugerne, demografien og miljøet er grundlaget for vores forslag, så du får en fremtidssikret løsning.

  Vores arkitekter tegner dit uderum, hvad enten du ønsker ét specialdesignet legeredskab eller en hel løsning. Vi arbejder tæt sammen - både med dig og internt. Det betyder, at arkitekterne er med helt fra starten, og de vil sikre høj legeværdi, læring og sikkerhed på din legeplads. Bæredygtighed og æstetik er afgørende, når vi designer, men du kan forvente mere! Vi bruger kun kvalitetsmaterialer.


  Engagerede kunder, børn og unge, dygtige arkitekter og ansvarsfulde håndværkere gør os gode. Elverdal blev etableret 2007, og vi har gennem årene lavet mange tusinde uderumsprojekter i Danmark og internationalt.

  Kom lad os lege sammen!


  Disclaimer
  Illustrationer/renderinger er ikke 100 procent eksakte afbildninger af det endelige produkt. Fotos kan i enkelte tilfælde vise uhensigtsmæssig brug, fx børn der benytter sig af fitnessredskaber. Kontakt din konsulent for nærmere uddybning af anvendelse og udsende af dine valgte produkter.

  Alle dimensioner på montagevejledningen er vejledende, og dimensioner vil kunne afvige inden for en rimelig tolerance afhængigt af redskabernes opbygning, materialer samt kombinationer. Er det kritiske pladshensyn fx til andre omkringliggende elementer, bør dette altid afklares i et samarbejde med Elverdal!