Giersings Realskole

  Inspireret af den nordiske mytologi stod legepladsen hos Giersings Realskole klar i oktober 2014. Her har fantasien og historiebøgerne været i brug.


  Ragnarok på Nonnebakken

  Inspireret af at der tidligere har ligget en gammel ringborg, hvor Giersings Realskole i dag er placeret, valgt vi at skabe en legeplads med den nordiske mytologi som tema. Legepladsens areal strækker sig over et aflangt område, derfor valgte vi at skabe en legeplads der snor sig langs med skolen.

  Den første del af legepladsen består af en specialdesignet rebgynge med Midgårdsormen som gynge, - denne skal symbolisere Thors kamp mod Midgårdsormen.

  Anden del af legepladsen symboliserer Odin der kæmper mod Fenrisulven. Den består af en adventurebane med alt fra en rullebom til bambusline, svævende stubbe, vredet klatrenet, en trampolin, et crazy junglenet og en træskulptur af Odin. Her er der rig mulighed for både at udfordre fysikken og motorikken imens der foregår sjov leg.

  Den sidste del af legepladsen symboliserer Frej, der kæmper mod Surt og en hær af flammeryttere. Dette område består af en stammeskov samt en træskulptur af Frej.

  Materialerne og farverne er udvalgt med henblik på at skabe et område med et naturligt præg, derfor er samtlige træstolper af unikke afbarkede robiniestammer. For at symbolisere hvor ringborgen i sin tid lå, lavede vi Midgårdsormen i chaussésten i den grønne gummibelægning.


  Kontakt

  info@elverdal.dk

  Placering
  Nonnebakken 7
  5000 Odense C

  Byggeår
  2014

  Referencenummer
  2048