PingOut & HangOut
Vi kan alle huske de mange, sjove eftermiddage i 'fritteren' for enden af eller med løb og fart rundt om bordtennisbordet. Det var fysisk aktivitet, socialt samvær og akrobatiske slag med et bordtennisbat i en eller anden form. Der blev brugt en hård matematikbog, en klipklap eller et rigtigt bat.

Designer Troels Øder Hansen, og hans kompagnon Anders Find, har også leget omkring et bordtennisbord. De har nu designet et urbant og unikt bordtennisbord, der bringer børn og voksne sammen, hvad enten det er i skolegården, på åbne pladser eller i parker.

Bordtennisbordet hedder PingOut og blev første gang præsenteret for byrummet i 2009. Dengang var det i midterrabatten på Sønder Boulevard ud foran Café Dyrehaven. Det blå bordtennisbord blev dekoreret af kunstneren Husk Mit Navn, og bordet står der stadig den dag i dag.


Sidenhen har PingOut og Elverdal sammen solgt bordtennisborde i Danmark og på øvrige udenlandske markeder.

Sortimentet har i løbet af årene udviklet sig til både at inkludere de rå PingOut bordtennisborde til nu også at indeholde hæng-ud møbler, plantekasser og nye designs til bordtennisborde. Serien af udemøbler hedder HangOut. Alt sammen med den oprindelige streg som forskønner byrummet.

Se mere om PingOut på deres hjemmeside.


  Er du arkitekt og interesseret i
  priser & DWG-filer?


  Opret en konto hos Elverdal og få en masse fordele.


  • Professionel rådgivning
  • Adgang til DWG-filer
  • Adgang til priser 

  Opret en konto

  Vil du vide mere om PingOut eller modtage et tilbud?

  Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.