Du sparer tid i designprocessen med Builder


  I designkonfiguratoren Builder går det hurtigt med at ændre og tilrette designet af din legeplads.

  Allerede i skitsefasen kan du let visualisere redskabet i 3D og se, hvordan designet fungerer fra alle vinkler. Som designværktøj giver Builder dig større frihed til at ’lege og boltre’ med designet, og du sparer arbejdstimer.  Overblik over legefunktioner, sikkerhedszoner og priser

  I Builder er samlet alle de informationer om legeudstyret, du anvender i dit design. Mens du designer, samler programmet informationer om aldersgrupper, legeværdier, priser, DWG-filer til download, så du let har overblik over, hvordan dit legeredskab opfylder behov hos målgruppen og holder budgettet. Igen sparer du din tid på kedelige opgaver i processen. Informationerne kommer helt automatisk til dig.

  Du arbejder intuitivt og trækker legeredskaber og legefunktionerne ind på skrivebordet. Builderen gør det nemt for dig ved at vise korrekte sikkerhedszoner, når du sammensætter legeredskaberne. Hvide og grønne linjer viser korrekt placering af fx en bro eller et klatrenet imellem to tårne og med røde linjer, gør den dig opmærksom på, hvis du er ved at placere tårnene for tæt på hinanden. Du vil opleve, at fejl minimeres, og du skal ikke længere selv skal bruge tid på beregninger.


  Design på 1 minut en legeplads med to legetårne og jungleleg


  Se hvordan du på 2 minutter kan designe en legeplads til de mindste børn