Modulsystemer - Theodor legetårne

  Legehuset er nærmest selve hjertet af legepladsen. Hver dag bliver det til en ny verden i de mindste børns legeunivers. Et legehus skaber et rum til fordybelse, lege sammen fx to og to og øve sig i sociale relationer.


  Sammensæt et unikt legelandskab

  Med Theodor legehus og -tårne i træ kan du skabe jeres helt eget legelandskab til legepladsen. Serien er bygget op af grundmoduler og tilbehør, som man kan sammensætte på utallige måder.

  Det fleksible design giver mange legefunktioner og høj legeværdi. Her kan børnene selv udfylde med fantasiuniverser. Den ene dag er huset måske dinosaurforskeres hytte, hvor nye fund sættes op til udstilling. I morgen en isbutik, et hemmeligt heksehus eller en fjern rumstation.

  I legen i legehuset finder de mindre børn selv på legen, giver hinanden roller og opgaver. De øver sig i at gøre ting sammen og udtrykke ideer og reaktioner overfor hinanden.

  Sådan designer du jeres legelandskabet

  Det begynder altid med et hus eller legetårn – som kan indrettes eller designes efter behov og legeformål. Huset kan få møbler fx bænk, hylder eller legekøkken.

  Legehuset kan have åbne facader, eller få vinduer og døre. Skal der gavle på, kan man vælge mellem trægavle, med spejleffekt eller en stor tavle til at tegne og skrive på.

  Du kan give huset sit eget tema med plantekasser, musikinstrumenter, købmandsdisk, postkasse eller andet, I drømmer om.

  Bliv inspireret af Theodor-universet . Er der ikke lige det tilbehør, du havde i tankerne, så kontakt os gerne for at høre om flere muligheder.  Skab zoner til spontan leg og til rolig leg.

  Det er en god idé at placere legetårne lidt væk fra de mindre børns rolige legeuniverser.

  Klatreruter og hemmelige huler

  Når børn først kan, er det sjovt at klatre op og se ud over verden. Hvem ville ikke gerne have en træhule? Et sted, hvor man kan tale tæt med gode venner eller lege for sig selv.

  På legepladsen giver legehuse på stolper eller legetårne nye legemuligheder, især for de lidt større børn.

  Når flere tårne eller huse sættes sammen, giver det en hel labyrint af klatre- og legeruter og varierede legefunktioner.

  Barnet træner motorik, koordineringsevne og balance ved at bevæge sig på mange forskellige måder. Det sker helt af sig selv i de sjove klatre- og fangelege rundt i et landskab af legetårne.

  Forskellige højder giver flere legemuligheder og motoriske udfordringer og sætter ekstra liv i legen.  Skab legeruter og motoriske udfordringer med stiger, rutsjestænger, rutsjebaner, klatrevægge, balancebroer, stigebroer, lianer og meget, meget mere ...


  I højden

  De høje legetårne kan være åbne eller lukkes til med gavle i forskelligt design. Døre og åbninger er med til skabe huler og veje ud og ind i tårnene.

  Det er sjovt at klatre fra et tårn til et andet. Eller fra tårn til et lavere legehus.

  Husk når man har legetårne på legepladsen, skal man sikre sig, at der er det rette faldunderlag i forhold til højden. Vi rådgiver om faldhøjder og faldunderlag.

  Se dine muligheder under produkter inden for kategorien faldunderlag.