Junglebane - modulsystemer med uendelige muligheder

  Med Elverdals modulære systemer kan du selv designe din junglebane med legeredskaber i moduler af 2x2 meter. Vil du have endnu mere leg, kan du sammensætte junglelegen med moduler fra Theodor legetårne eller Olivia legehuse.


  Vi har udviklet en serie af modulære jungleleg-elementer i træ, reb og stål, som du kan sætte sammen, lige som du vil.

  Modulerne i 2x2 systemet gør det nemt at designe en legeplads, der passer lige til din legeplads' areal og din designidé. Med de fleksible elementer kan du skabe en legeplads, så den får præcis de lege- og bevægelsesmuligheder, der matcher børnenes behov.

  Se hele sortimentet i 2x2 serien.


  Du bygger i moduler af 2 meter


  Serien er opbygget af moduler, der passer sammen i et 2x2 meters grid. Det faste modulmål på 2 meter mellem to robiniestolper gør det nemt for dig at sammensætte redskaberne.


  Med de faste moduler kan du let tilpasse og flytte rundt på balancebroer, net og alle øvrige 2x2 jungleredskaber for at afprøve, hvad der giver det sjoveste klatreanlæg for lige præcis din målgruppe.

  Designet er fleksibelt i form og størrelse


  Det modulære design giver dig fleksibilitet til at bygge dynamiske lege- og klatreanlæg med mange bevægelsesmuligheder og legeværdier på et lille areal.

  Et klatreanlæg er ikke kun til motoriske udfordringer og hurtige lege. Du kan kombinere klatrelegen med brede opholdsplateauer i træ, hvor børnene kan tage pauser, sidde sammen og snakke. Du kan også sætte junglebanen sammen med et Theodor legetårn eller flere, så der også skabes legemuligheder for de mindste til at lege rolle- og fantasilege.


  Modulsystemet gør det nemt at designe ud fra arealet på din plads. Med flere 2x2 meters moduler kan du forme et stort rektangulært, labyrintisk klatreanlæg med legeruter rundt i baner på kryds og tværs. Eller du kan lave en aflang junglebane med et forløb af motoriske udfordringer for børnene. Alt kan lade sig gøre og tilpasses legepladsens areal.

  Træplatforme kan du vælge som rektangulære eller trekantede i 2x2 meters bredde. De trekantede platforme har den ekstra funktion, at de kan forskydes i forskellige niveauer, så du kan skabe hjørner i trinform, børnene kan ligge eller sidde på.


  Designets nordiske udtryk gør, at de modulære klatreanlæg kan passe ind i næsten alle landskaber og typer af arkitektur.  Klatreudfordringer til alle aldersgrupper


  Med de modulære junglebaneredskaber kan du skabe leg til forskellige aldersgrupper. Du skal tænke på, at der både er klatreudfordringer i lav højde for de mindste børn og nogle for de større børn højere oppe i klatreanlægget. Her kan du skabe trygge klatreudfordringer i højden og muligheder for både at rutsje og glide ned.

  Designet giver en vifte af motoriske udfordringer og lege, som børnene kan vokse med på legepladsen.

  En blanding af balancebaner, klatre- og jungleleg giver uendelige legemuligheder for både små og store. Jungleredskaber som klatrestiger, armringe, armgang og balancetoppe er også velegnede til fitnesstræning for unge og voksne – i en boligforening eller i en park.

  Design med modulsystemet i Elverdals Builder


  I Elverdals 3D konfigurator Builder kan du nemt designe din legeplads med vores 2x2 moduler og sætte den sammen med legetårne eller legehuse. I Builderen arbejder du intuitivt og den hjælper dig ved at vise sikkerhedszoner, og hvilke redskaber du kan vælge mellem.

  Her kan du også lege med designets farver og ekstra tilbehør til legehuse og legetårne.


  Prøv Builderen her.