Harestad skole - en reference med urbant design

  I samarbejde med entreprenøren Bjelland blev dette uderum og denne legeplads bygget og overleveret til Harestad skole i Norge i 2016.

  Skolen ønskede sig mere leg og bevægelse samt aktivitetsmuligheder i skolegården for især de større elever. Eleverne skulle ud og rør sig og være aktive, og det skulle være sjovt. Derfor valgte skolen, at vi skulle levere tre ekstrahøje gynger, fire basketballkurv hængende på stålstolper og placeret i stor multibane samt to grønt PingOut bordtennisbord. Lige noget for de unge teenagere.

  De to bordtennisborde har et urbant design, der passer godt ind imellem de rå og flotte norske klipper og de ny hæng-ud udemøbler i træ. Det hårde metal spiller godt sammen med det bløde træ, og giver et åbent og æstetisk udtryk. Træet har med tiden patineret og fremstår nu med varm, grå farve.


  De enkle udemøblerne er også rammen omkring plantemiljøer, der bidrager til at skabe stemning på og læring i udearealet. Måske planter kan bruges aktivt i undervisningen? For eksempel kan iagttages om planter og blomster tiltrække insekter og følge årstidernes skiften og betydningen på insekternes aktiviteter.


  Denne reference vil inspirere til valg af urbane legeredskaber og møbler og til den lette, gennemsigtige designløsning.


  Valgte produkter

  * Tre ekstrahøje gynger i stål


  * To PingOut bordtennisborde

  * Fire basketballkurve

  Harestad Skole - Pingout, bordtennis

  Er du interesseret i at høre mere?   Placering
  Torvmyrveien 7
  NO - 4070 Randaberg


  Referencenummer
  3183

  Byggeår
  2016