Solvallsparken et referenceprojekt fra Rosendal

  Elverdal har leveret legeredskaber og træningsprodukter til Solvallsparken i Uppsalabydelen Rosendal. Parken, der ligger op ad USIF idrætsforenings multiarena, er tegnet af det svenske arkitektfirma Karavan Landskap.
  Målet for kommunen var at skabe en aktivitetspark, hvor sport bliver til leg, og som får børn og unge til at smide iPads og komme ud og røre sig. Voksne til at træne udendørs. Og alle til at mødes på tværs af alder og behov.

  Karavan har givet parken en stærk identitet, hvor området er anlagt omkring en central sti, som samtidig kan fungere som løbebane. Stien forbinder parkens forskellige zoner af aktiviteter: fitnesstræning, parkour, boldbaner, legeområder for mindre og for større børn samt opholdssteder til at nyde en pause og socialt samvær.

  Vi har lagt vægt på at tilføre parken høj legeværdi med redskaber, der giver mange forskellige muligheder for leg og træning. Vores produkter til parken omfatter: parkourstativ, klatrevæg i beton, fitnessribber og -recks, træningsbænke, bordtennisbord, gynger, drejeskive, karrusel, trampoliner, balancestubbe og klatreanlæg.

  Se omtale på Landezine International Landscape Award


  Se omtale på Muuuz.com.


  Placering
  Solvallsparken
  Uppsala, Sverige

  Byggeår
  2017

  Referencenummer
  2772