Tangskovens krabbe på kysten i Lunde Bydelspark


  En kæmpe krabbe kravler rundt i tangskoven sammen med sine ’børne-krabber’. Pas på, at du ikke bliver fanget i krabberusen!

  I tangskoven kan små og store ’krabber’ øve balancen, kolbøtter og gynge højt op, så det kilder i maven. De små karruseller er bøjer, som flyder på vandet og kan give en hvirvlende snurretur.  Fantasi og opmærksomhed

  Legepladsen er inspireret af livet langs Stavangers kystlinje med krabber og muslinger i tangskoven.

  Den er rummelig og fantasifuld med et varieret indhold af legeredskaber, der giver børn og voksne mulighed for at eksperimentere og udvikle deres nysgerrighed, fantasi og opmærksomhed. Her er masser af plads til at løbe rundt, balancere på hjertemuslingerne og klatre smidigt som en dansende krabbe.

  Legepladsen er designet til børn fra 0-12 år og skaber et sted at mødes for de lokale børnefamilier og et smukt udflugtsmål. I tangskoven kan børnene boltre sig på klatreanlæg, junglebaner og gynger, og vil også skulle øve sine evner i at tage hensyn til hinanden og vente på tur. Du skal måske også hjælpe dine mindre søskende op på krabben.


  Kommer der farlige krabbefiskere, kan du søge ly i kæmpekrabbens maven. Hun strækker sine kløer frem, så du kan klatre op og ind i hendes mave. Når faren er ovre, kan du tage rutsjebanen og hurtigt lege videre i tangskoven.  Alle legeredskaberne er udført i træ, stål og malet træ, der passer ind i omgivelserne og temaet om kystlivet.
  Legeplads ved kysten

  Legepladsen ligger Lunde Park på spidsen af Lundsneset i Stavanger og er lavet i samarbejde med Stavanger Kommune.


  Er du interesseret i at høre mere?

  info@elverdal.dk
  (+45) 35 13 32 22
  Placering
  Sandvågen
  Stavanger


  Referencenummer
  6997

  Byggeår
  2021