Store visioner førte til denne legeplads i Ahrtal

  I det nordlige Nordrhein-Westfalen over mod Rheinland-Pfalz ligger den hyggelige, miniaturby Ahrtal lige op ad den lille flod Ahr, der er en biflod til Rheinen.

  Centralt i Ahrtal lå den gamle brandstation og transformatorstation, der forsynede landsbyen med el. Efter stormfloden i juli 2021 blev de to bygninger brutalt revet væk af gigantiske naturkræfter, der havde dannet en stormflod. Ovenpå de voldsomme oplevelser tog en visionær og energisk entreprenør affære. Henrick Drüen tog sagen i egen hånd og fik samlet et stort hold venner, der stod for store dele af oprydningen.

  Mange børn havde mistet alt lige fra ynglingslegetøjet til den første cykel og et kæledyr.
  For Henrik Drüen og hans hold var det uudholdeligt, så næste skridt var etableringen af gruppen 'Verein AhrKids & Friends'. Det er denne gruppe menneskers fortjeneste, at der blev indsamlet penge til etablering af en ny legeplads til Ahrtals børn.

  Vi glæder sig over, i samarbejde med AhrKids & Freinds, at levere den nye legeplads til børnene i Ahrtal, som forhåbentlig vil skabe glæde, latter og positiv energi oven på den forfærdelige oplevelse, de har haft ved katastrofen.

  Læs herunder mere om denne reference.
  Model - Ahrtal - svævebane, natur, flod

  Smuk legeplads der følger Ahr


  Ahr skær sig igennem naturen mellem de stejle klipper med vinmarker på hver side af floden. Det fascinerende sceneri med både naturindtryk og smagsoplevelser, danner kulissen for byens legeplads.

  Vi lader legepladsen, og dens design følge floden, så barnet fx kan tage en svævetur langs Ahr. Det kunne være skægt at få en legekammerat til at sætte et lille skib foldet i papir ned i vandet, og se hvem der kommer først. Skibet eller barnet?

  Leg med!


  Vi har til denne legeplads haft fokus på at få mange forskelligartede legeredskaber med, så alle byens børn, og de mange turister, kan få glæde af faciliteterne.

  Her finder du:

  • Svævebane

  • Gyngestativ med to dækgynger

  • Gyngestativ med fugleredegynge

  • Theodor legetårn bl.a. med klatrenet og rutsjerør

  • Vandbænk  Legeredskaberne giver både plads til sjov leg og mange motoriske udfordringer.

  Legepladsen er placeret inden for et areal på 34 x 11 meter.


  Model - Ahrtal - svævebane, gynger, legetårn, Theodor, rutsjerør, klatrenet

  Er du interesseret i at høre mere?
  Placering
  Kreuzberg im Ahrtal
  In Dangeln 34
  DE -53505 Altenahr

  Referencenummer
  9717

  Byggeår
  2022