Anlægschef med overordnet ansvar for montage- og anlægsopgaver 


Elverdal A/S laver aktive uderumsløsninger til skoler, institutioner og parker og er kendt for arkitekttegnede løsninger, der er tilpasset kundernes behov og stedets æstetik.

Til stillingen som anlægschef søger vi en solid leder, der kan holde mange bolde i luften samtidig, og som er dygtig til at kommunikere.
Det er dit ansvar at sikre at økonomi, kapacitet og bemanding hænger sammen. I vores projektsystem planlægger du projekterne, der skal udføres.
Du leder en gruppe af kompetente projektledere og anlægsfolk, og sparrer med dem om projekterne. Du indgår i virksomhedens ledergruppe og understøtter virksomhedens øvrige funktioner med viden om anlægsprojekter.

Som anlægschef bliver du ansvarlig for den økonomiske og faglige ledelse af projekterne. Du overtager ansvaret, når ordren er underskrevet, og du står for processen frem til aflevering. Projekterne er meget varierende i størrelse, fra en del mindre opgaver til større projekter med flere faggrupper involveret.
Din opgave på de større projekter er kundekontakt, forberedelse, opstart, byggestyring og aflevering. På de mindre projekter er du ansvarlig for uddelegering og opfølgning på, at opgaverne udføres til aftalte tid og indenfor budget.


Om dig
Du har en baggrund som håndværker med en overbygning som bygningskonstruktør eller lignende. Du har erfaring indenfor byggeri og anlæg. Det er afgørende, at du har solid erfaring med byggestyring og er vant til at have mange projekter ad gangen.
Du har ledelsesmæssig erfaring og gennemslagskraft til at styre projekter sikkert igennem fra start til slut. Du forstår at udvikle, motivere og fastholde medarbejdere og skabe et sundt og stabilt arbejdsmiljø.
Du er rutineret bruger af digitale redskaber og har evne for at bidrage til fortsat udvikling af digitale systemer til sagshåndtering, timeregistrering, KS-dokumentation mv.


Din personlighed
- Struktureret
- Resultatorienteret
- Højt personligt drive
- Naturligt lederskab
- Masser af god humor


Ansøgning
Headhunterne står for interview og proces.

Ansøgning og CV på dansk sendes til job@headhunterne.dk. Skriv venligst AC2109-4 Anlægschef i emnefeltet.
Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at ringe til Louise Højfeldt på telefon 4040 0350 eller til Charlotte Schimmelmann på telefon 4090 3700.

Vi indkalder løbende til interview.

Vi glæder os til at høre fra dig.