Vuggestuens uderum

I vores projekter ønsker vi at skabe rum, der understøtter børns trivsel, leg og udvikling. Legen har en værdi i sig selv og kan tage mange former, derfor vil du se et bredt udvalg af produkter til jeres uderum, der understøtter arbejdet med de seks læreplanstemaer i Den styrkede pædagogiske læreplan.

Små rum på legepladsen

Når vi udvikler legepladser til de mindste, er vi opmærksomme på at lave flere små rum på legepladsen, så det fremstår trygt og rart for børnene. Plads til eksperimenter, individuelle sanseoplevelser og sociale fællesskaber. Vuggestuebørn har ofte voksne med i legen. Derfor vil du i Olivia-serien møde legehuse der er let tilgængelige for voksne, så barn og voksen i fællesskab kan nyde ”mudder-kage og sandkaffe.”

Bevægelse, fordybelse og stille lege

Legepladsen er udformet, så den fremmer børns lyst til at bevæge sig, udfolde sig og fordybe sig; dufte fra planter, et fuglehus og et klokkespil, der pirrer nysgerrigheden. Vi ønsker med vores projekter, at små børn har lyst til at gå på opdagelse og udforske uderummet. En legeplads som er et rart sted at være i al slags vejr.

Anvendte produkter