Skovgårdsskolen

På Skovgårdsskolen har vi over to perioder renoveret to forskellige områder på skolen. Nedenfor kan du læse om de to projekter.

Parkour og dynamisk leg

Det første område der blev renoveret hos Skovgårdsskolen var området bag ved skolen. Her blev området indrettet med dynamiske legeredskaber, der skal udfordre og give smil på læben.

I skolegården ønskede de et parkour-legeanlæg, der kan bruges af parkourklubben, der holder til på skolen. Det var i denne forbindelse vigtigt, at anlægget ikke signalerer for meget "leg", da anlægget til hverdag skal appellere til skolens ældste elever. Målet var nærmere, at anlægget skal fungere som et hæng-ud/parkour-område. Parkouranlægget blev opført i hårdføre, naturlige og vedligeholdelsesfri materialer i form af robinietræ og stål, omringet af sorte og gule bakker, der matcher skolens facade. Begge projekter var meget vellykkede og endte ud i to nye populære områder for både parkourklubben og skolens elever.

Jens Bo Thorsager

Kontakt

Jens Bo Thorsager

bo@elverdal.dk

Placering

Danmark

Skovgårdsvej 56, 2920 Charlottenlund

Udført

April 2013

Referencenummer

1498, 1669