Skaterramper, skaterbaner, skaterparker og pumptracks

Hos Elverdal forhandler, tegner, projekterer og installerer vi skaterramper, skaterbaner og skaterparker der er udviklet i samarbejde med erfarne skatere. Alt sammen skaterudstyr der giver børn, unge og voksne mulighed for at tilegne sig nye færdigheder gennem bevægelse i det fri.

Pumtrack er cykellegepladser til alle

Et sortiment for alle

Sortimentet er målrettet professionelle såvel som mindre øvede skatere, og er oplagt at installere i både parker, skaterområder og diverse byrum. Skaterramperne kan både fungere som selvstændige aktiviteter og som en del af et større sportsområde. Fælles for alle Elverdals skaterramper, skaterbaner og skaterparker er, at de kan udforskes på BMX, løbehjul, skateboard og rulleskøjter, hvor brugeren kan træne koordination, reaktionsevne, balance og kropspositionering.

Alt udstyr er TÜV-certificeret og overholder påkrævede standarder på området.

Sammensætning af elementer

Elverdals skaterbaner og skaterparker kan sammensættes af et stort udvalg af elementer, der fås i to forskellige materialetyper med hver deres egenskab og udtryk. Alle elementer kan kombineres efter ønske.

  • Skaterbaner i præfabrikerede modulære betonelementer

Præfabrikerede modulære skaterelementer samles og monteres på pladsen, og anvendes ofte til mindre anlæg og ramper.

  • Skaterbaner i vandtæt krydsfiner

Skaterelementer i vandtæt krydsfiner er mobile og har et let udtryk. Det er ikke nødvendigt at fastgøre disse elementer til jorden, men de kan efter ønske monteres med limanker.


En skaterbane eller skaterpark specielt til jer

Vi både tegner, projekterer og installerer alt efter ønske. Så tøv ikke med at kontakte at tage kontakt til os. Vi kommer meget gerne forbi til et uforpligtende møde, hvor vi kan tale om mulighederne for netop jeres udeområde og et evt. samarbejde.

Se vores nye skaterkatalog fyldt med inspiration

Elverdal skaterkatalog 2017 DK

Pumptrack er cykellegepladser til alle

Pumptrack er cykellegepladser til alle. Den er både velegnet til børn, der dyrker fritidscykling, og til de mere professionelle ryttere i mange cykeldiscipliner, bl.a. BMX-racing (en OL-disciplin), som kan træne der. Vi leverer Pumptracks med en garanteret høj grad af sikkerhed, hvor man helt bestemt kan hygge sig.

Se hele vores udvalg af Pumptrack

Få hjælp til at vælge den rette pumptrack

Når du vælger en rutsjebane fra Elverdal, får du ikke bare et nyt legeredskab, men også et gennemtænkt koncept, der hviler på bæredygtige værdier og innovativt design.

Få hjælp med at vælge Pumptrack her