Skovgårdsskolen

    På Skovgårdsskolen har vi over to perioder renoveret to forskellige områder på skolen. Nedenfor kan du læse om de to projekter.


    Parkour og dynamisk leg

    Det første areal, der blev renoveret hos Skovgårdsskolen, var området bag ved skolen. Her blev legepladsen indrettet med dynamiske legeredskaber, der skal udfordre og give smil på læben.

    I anden omgang ønskede skolen et parkour-legeanlæg, der kunne bruges af parkourklubben. Klubben holder til på skolen. Det var i denne forbindelse vigtigt, at anlægget ikke signalerer for meget 'leg', da anlægget til hverdag skal appellere til skolens ældste elever. Målet var nærmere, at anlægget skal fungere som et hæng-ud/parkour-område.

    Parkouranlægget blev opført i hårdføre, naturlige og vedligeholdelsesfri materialer i form af robinietræ og stål, omringet af sorte og gule bakker, der matcher skolens facade.

    Begge projekter var meget vellykkede og endte ud i to populære områder, der opfyldte kravene fra de meget forskellige målgrupper nemlig parkourklubben og skolens elever.


    Kontakt

    info@elverdal.dk

    Placering
    Skovgårdsvej 56
    2920 Charlottenlund

    Byggeår
    2013

    Referencenummer
    1498 og 1669