Stadsparken Mjölby - balanceleg på grøntsager

  Legepladsen i Stadsparken trængte til at blive genopfrisket, og Mjölby kommune ønskede en fantasifuldt udformet legeplads over temaet Grönsakslandet. Legeredskaberne skal indbyde til rolleleg og fysisk aktivitet hos både de små og lidt større børn.

  Vi har lavet en specialudgave af legeredskaber formet som grøntsager og haveredskaber i kæmpestørrelse til parkens balance- og forhindringsbane. Her kan børnene hoppe, løbe og klatre over grøntsager og lege, at de er bittesmå i et herligt grøntsagsbed.

  Det er sjovt at hoppe fra top til top på de store røde radiser og prøve at holde balancen over asparges-stylterne. De høje grønne skud er klar til hurtige tagfat-lege, og banen fortsætter igennem et klatrenet med form som edderkoppens spind og hen over endnu en asparges-balancebom.

  Her gror også kæmpe kartofler til balanceleg eller tage en pause på i legen.
  Eller hvad med at tage en vippetur i en ærtebælg?


  Junglebanen til Stadsparken Mjölby er lavet af grøntsager skåret ud i træ og malet i naturtro, blide farvesammensætninger.

  Legen går igennem en række asparges-stylter med trin, der skal balanceres på, og hop fra den ene kæmpe radisetop til den næste. I legen øver barnet både koordination, balance og rumlig fornemmelse.  Hør mere om de flotte legeredskaber

  info@elverdal.dk
  (+45) 35 13 32 22
  Placering
  Stadsparken, Mjölby
  Sverige


  Referencenummer
  8081

  Byggeår
  2021