Organic naturlegepladser

Naturlegeredskaberne er fremstillet af naturens egne materialer: Vi har valgt førsteklasses afsplintet og pudset robinietræ, som holder 20-30 år uden behandling.

https://elverdal.dk/organic-naturlegepladser/?page=2

Redskaberne bliver fremstillet efter traditionelle håndværksprincipper, og bliver bygget og tilpasset til den enkelte legeplads i samarbejde med vores arkitekter.

Dansk producerede naturlegepladser

Vores naturlegepladser er specialfremstillet ud fra vores Organic-serie, som er karakteriseret ved at være udarbejdet i robinietræ og lærketræ. Robinietræ er kendt for sin ekstremt gode holdbarhed og modstandsdygtighed overfor råd – selv i det til tider utilregnelige skandinaviske vejr. Desuden får hvert legeredskab i robinietræ et helt unikt udseende. Alle vores naturlegepladser er godkendte til offentlig brug.

Når du vælger en naturlegeplads fra Elverdal, får du ikke bare nye legeredskaber, men også et gennemtænkt koncept, der hviler på bæredygtige værdier og innovativt design.

Få hjælp til at vælge den rette naturlegeplads

Tøv ikke med at kontakte din lokale kontaktperson - vi hjælper gerne med at lave en sjov, flot og funktionel løsning. Du er også meget velkommen til at sende os en forespørgsel, så vender vi naturligvis tilbage til dig.

organic

organic