Proludic

Proludics legeredskaber er udviklet og designet så man kommer i kontakt med og udvikler ens følelser, sanser og intelligens. Proludic har 25 års erfaring i design af legeredskaber og skabelsen af legepladser, multibaner og sportsområder.

"Kreativitet, knowhow og erfaring gør os i stand til at foreslå designløsninger, der opfylder behovene hos både brugerne og dem der står for faciliteterne. Vi udfordrer de etablerede koncepter, ved at skabe tiltalende rekreative områder, der indeholder innovative og originale produkter. Kundens legeplads skal altid være et unika med gode oplevelser til brugerne. Med mere end 65.000 legepladser og multibaner i hele verden er Proludic klar til at finde den rette løsning til jer"
Denis Le Poupon

Proludic er i dag en af Europas største producenter af multibaner og legeredskaber. Firmaet drives af stifteren Denis Le Poupon, som er landskabsarkitekt. Han er et passioneret menneske der ønsker at skabe bedre forhold til børn og unge, hvorfor han hele livet har arbejdet med at skabe uderum vi elsker at opholde os i. Proludic beskæftiger ca. 500 medarbejdere og har samlet deres produktion i Vouvray ved Tour, midt i de berømte vinmarker, der laver noget af verdens bedste hvidvin.

Redskaberne bærer præg af, at det er en fransk arkitekt der driver virksomheden. Ser man på designet er der masser af farver og svungne former, som gør redskaberne originale. Dem der besøger legepladserne bliver i godt humør og fyldes med varme og glæde.

Legeredskaberne er produceret i Proludics topmoderne produktion. Alt træ der indgår i legeprodukterne er FSC eller PEFC certificeret fra seriøse underleverandører. Virksomheden er ISO14001 miljøcertificeret og ISO9000 Kvalitetscertificeret, hvorfor du som kunde er sikker på, at jeres legeredskaber og multibaner er i god kvalitet og at der er taget hensyn til miljøet.

Læs mere om Proludic på deres hjemmeside

Se katalog fra Proludic
Se Proludic farveskema
Se Proludic materialedata
Se Proludic teknisk data på standardanlæg
Se andre generelle produktdata