Projektleder

Har du erfaring i at bevare overblik over flere projekter af forskellig størrelse på én gang? Er du serviceminded og kan give kunder og kollegaer en god oplevelse i samarbejdet? Har du naturlig gennemslagskraft og er en holdspiller?

Om Elverdal
Vi skaber legepladser og æstetiske uderum til fællesskaber og alsidig udvikling af mennesker i alle aldre. Virksomheden har stor erfaring med at tegne og udføre unikke løsninger og specialdesign. Elverdals arkitekter designer alt fra enkeltelementer til store løsninger.

Om stillingen
Som projektleder bliver du ansvarlig for den økonomiske og faglige ledelse af projekterne.

Du overtager ansvaret, når ordren er underskrevet og står for processen frem til aflevering. Projekterne er meget varierende i størrelse fra en del mindre opgaver til større projekter med flere faggrupper involverede.
Din opgave på de større projekter er kundekontakt, forberedelse, opstart, koordinering af byggeri og aflevering. På de mindre projekter er du ansvarlig for uddelegering og opfølgning på, at opgaverne udføres til aftalte tid og inden for budget.

Hovedopgaver og -ansvar er sammenfattende:
* Koordinering
* Kommunikation
* Planlægning
* Ledelsesansvar

Om dig
Det er afgørende, at du har solid erfaring med projektledelse og vant til at have mange projekter ad gangen. Du har ledelsesmæssig erfaring og gennemslagskraft til at styre projekter sikkert igennem fra start til slut. Du forstår at udvikle, motivere og fastholde medarbejdere og skabe et sundt og stabilt arbejdsmiljø.
Du er rutineret bruger af digitale redskaber og har evne for at bidrage til fortsat udvikling af digitale systemer til sagshåndtering, timeregistrering mv.
Din baggrund og dermed indgangsvinkel til stillingen kan være fra byggeri, teknik, administration eller lignende – vigtigst er at du kan håndtere mange samtidige projekter og interessenter.

Din personlighed
Struktureret
Højt personligt drive
Naturligt lederskab
Masser af god humor

Ansøgning
Ansøgning og CV på dansk sendes til thomas@elverdal.dk.
Hvis du har brug for yderligere information for at afgøre, om du skal søge stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Lentoft på thomas@elverdal.dk eller på tlf. 22600076.