Praktik som produktudvikler inden for sports- og bevægelsesredskaber

Vil du være med til at udforme fremtidens udendørs sportsredskaber? Elverdal søger en praktikant som interesserer sig for produktudvikling, og som kan lide at beskæftige sig med løsninger og detaljer.


Du vil, som en del af en større afdeling, være med til at afdække behovet indenfor udendørs sportsredskaber – herunder crossfit, parkour, gymnastik og fitness. Din opgave vil derudover også være at udføre 3d tegninger og være med til at finde løsninger på tekniske detaljer. Da Elverdal også er en produktionsvirksomhed, får du mulighed for at være med i hele processen fra idégenerering til produktion.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab og/eller interesse for emnet sport.

Opgaven:
· Udvikling af produkter indenfor de nævnte kategorier
· Udtænke og løse tekniske detaljer, såsom samlinger, materialevalg m.m.
· Visualisering af produkter

Kvalifikationer:
· Du er Design- eller arkitektstuderende
· Du tænker i funktioner, løsninger og æstetisk
· Du er studerende enten på arkitektskolen eller designskolen
· Du kan tegne – gerne i 3d SketchUp
· Du er ansvarsbevidst og selvstændigt arbejdende

Andre forhold:
· Praktikken ligger forårs- eller efterårssemestret.
· Elverdal dækker transportudgifter o.l. med 3000,- pr. måned.

Ansøgning:
Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig at sende din ansøgning til sn@elverdal.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Simon Fredsted Nørrelykke Produkt-og kommunikationschef på tlf. 60 40 70 69 eller designchef Lena Ohlsen på tlf. 20 70 03 26.

Om Elverdal
Elverdal skaber arkitekttegnede uderum, der passer til brugernes behov. Legepladser, parkouranlæg og motionsbaner er nogle af de mange løsninger, som Elverdal har udviklet i samarbejde med kunder. Visionen er at skabe optimale rammer for motion, sundhed, social interaktion, leg og læring.