Praktikant til grafisk design, web og SoMe


Elverdal søger en praktikant, der kan være med til at videreudvikle og styrke vores digitale tilstedeværelse. Som praktikant får du en alsidig og spændende hverdag, hvor du selv vil være med til at vælge opgaver, du brænder for og udvikles af. Vi er af et energisk team, der ånder og lever for at markedsføre det bedste uderum, og vi glæder os til at få et nyt team-medlem.

Hos Elverdal bliver du en del af produkt- og kommunikationsteamet, hvor 8 medarbejdere dagligt arbejder med markederne de bedste uderum i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Jobbet
Dine arbejdsopgaver:
* Du vil udvikle og designe grafisk og interaktivt materiale med klargøring af billeder og simpelanimation/motion graphics ift. designguides
* Du vil udarbejde storyboards og optage og færdigredigere casevideoer
* Du vil arbejde med SoMe og salgsrettede kampagneaktiviteter

Om dig
Vi forventer, at du er i gang med en videregående uddannelse indenfor digitale medier, grafisk design, kreativ kommunikation eller digital markedsføring. Du er godt i gang med at fylde din grafiske værktøjskasse op, og du kan ikke vente med at få prøvet tingene af. Vi ser gerne, at du har erfaring med Adobe-pakken, og at du kan arbejde i vores CMS-system.

Vi forventer ikke, at du kan det hele. Men du skal være klar til at tage ansvar, lære nyt og indgå i et travlt, kreativt team.

Andre forhold
Arbejdstiden er 37 timer med tiltrædelse i forårs- eller efterårssemestret alt efter praktikforløbets placering på uddannelsen. Elverdal yder 3.000 kr. om måneden efter endt praktik i erkendtlighed. Vi har til huse i Smørum, og din primære arbejdsplads vil være på vores kontor.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte produkt- og kommunikationschef Simon Fredsted Nørrelykke på tlf. 60 40 70 69. Motiveret ansøgning og CV sendes til sn@elverdal.dk. Samtaler afholdes løbende.

Om Elverdal

Elverdal skaber arkitekttegnede løsninger til leg, læring og aktive uderum. Legepladser, parkouranlæg og motionsbaner er nogle af de mange løsninger, som vi har udviklet i samarbejde med kunder. Visionen er at skabe æstetiske uderum til fællesskaber og alsidig udvikling af mennesker i alle aldre.