Controller


- job med fokus på optimering af den løbende drift.

Spændende virksomhed med ambitiøse vækstmål er i fuld gang med at udvikle produktion og anlægsafdeling. I den forbindelse søger vi til nyoprettet stilling en controller til performancemåling og identifikation af løbende forbedringer.
Som controller motiveres du af økonomiske analyser og agerer som sparringspartner for organisationen og ledelsen.


Jobbet

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • I relation til projekter at kontrollere beregninger i forbindelse med tilbud, at lave for- og efterkalkulation, evaluering og rapportering.
  • Analyse og optimering af produkters kost- og salgspriser samt løbende stikprøvekontrol af indkøb.
  • Overvågning af lagerbeholdning og optimering i forhold til lagerbinding. Kvartalsvis opgørelse af igangværende arbejder m.v.
  • Løbende analyser og rapportering fra funktioner, herunder økonomi, kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.
  • Sparring med ledelsen og ledende medarbejdere.

Du kommer som controller til at være med i virksomhedens administrative team, som bl.a. arbejder med ledelsessystem, personaleadministration, økonomi og it. Det administrative team referer til selskabets CEO.Profil

Du har en økonomisk baggrund og uddannelse og har gerne minimum fem års relevant erfaring med økonomistyring. Du er superbruger i NAV eller Business Central. Du er teoretisk og fagligt på et niveau, hvor du kan overskue komplicerede sammenhænge og er i stand til at finde en effektiv vej gennem opgavernes udfordringer. Du tager ejerskab og planlægger selv arbejdsopgaverne og har en høj grad af selvstændighed.


Om Elverdal

Elverdal skaber legepladser og æstetiske uderum til fællesskaber og alsidig udvikling af mennesker i alle aldre. Vi har stor erfaring med at tegne og udføre unikke løsninger og specialdesign. Elverdals arkitekter designer alt fra enkeltelementer til store løsninger. Elverdal har både egen produktion og anlægsafdeling.

Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne.

Hovedkontoret er beliggende i Smørum.


Vi tilbyder

Vi tilbyder et job i en spændende, solid vækstvirksomhed med ambitiøse mål på både nationale og internationale markeder, og en virksomhed hvor der samtidig er øje for, at hver enkelt medarbejder er en vigtig brik i virksomhedens puslespil.

Du vil opleve en organisation med korte beslutningsveje, og som bygger på stærke og synlige værdier. Du vil altid være velkommen til at byde ind med gode idéer, og feedback er en naturlig del af hverdagen.
Med jobbet følger fantastiske kollegaer, medarbejdervenlige personalegoder og løn efter kvalifikationer.


Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Jens Bo Thorsager på mail job@elverdal.dk eller på telefon 6040 7054. Du kan her læse mere om Elverdal og bl.a. også om vores værdier.