Legeredskaber og kampagnepakker til skoler

Lige nu er legepladsredskaber til skolegården på kampagne med særligt gode priser. Vi viser her forskellige kampagnepakker, der alle er sammensat af en række legeredskaber med høj legeværdi for børnene på legepladser i skolegårde.

Vi har nøje sammensat kampagnepakker med legeredskaber af høj kvalitet. Fælles for alle produkterne er, at de er fremstillet i rustfrit stål og HPL, dette gør legepladsen vedligeholdelsesfri.


Har du brug for flere idéer og mere inspiration til indretningen af uderummet? Så se alle vores pakkeløsninger.

Så skal kroppen bruges


Denne fitnesspakke indeholder calisthenicsredskab, sit-up og push-up bænk samt tre balance- og gummiklodser.

Vi har sammensat redskaberne til skolernes udeområder til både idrætsaktiviteterne og til fri leg.
Barnet styrker sin fysik og får bedre balanceevne.
Gummiklodser kan også bruges som siddemøbel.


Læs mere om fitnesspakken 5

Så er der fokus på armene


Træningen på redskaberne i denne fitnesspakke har fokus på udviklingen af armmuskulaturen. Både når der trænes i vores calisthenics multiredskab, ribben og recken.

På sit-up træningsbænken trænes der med egen kropsvægt. Træning på dette redskab er først og fremmest rettet mod mavemusklerne.

Redskaberne er til skolernes udeområder.


Læs mere om fitnesspakken 6

Så skal vi ud og bruge kroppen


Fitnesspakken her er sammensat af en række forskellige redskaber, der træner både ben og arm samt forbedrer koordinationsevnen. De forskellige typer barrer kan bruges til hækkeløb eller som kolbøttestænger for de mindste på legepladsen.
Der kan kravles og svinges rundt på calisthenicsanlægget.

Fitnesselementerne er designet til skoles uderum.


Læs mere om fitnesspakken 7

Så skruer vi op for legen


Pakkens slackline er et centralt legeredskab, der bl.a. har den gode legeværdi at balancere.
At have en god balanceevne giver kropssikkerhed og overskud til læring.

På de øvrige fitnessredskaber kan både arm- og benmuskulaturen trænes.
På de cylinderformede udemøbler kan tages et hvil.

Designet til skoles uderum.


Læs mere om fitnesspakken 8

Mod toppen


Denne pakke bestående at to tårn med tag. Legen på tårnet udfordrer barnets evne til at holde balancen, når der klatres op og rutsje ned. Og det kræver gode armmuskler at tage turen fra det ene tårn til det næste i armgangen. Vores arkitekter har designet legeredskaberne til udearealerne på skoler, hvor der er børn i flere aldersgrupper.


Læs mere om
Theodor - pakke 3

Så er det tid til jungleleg


Vi har sammensat denne junglepakke med balancestubbe, balancestang, plateau, lianer og så videre. Alle legeelementer er forbundet i en stor labyrint med mange legemuligheder. For eksempel 'jorden er giftig'. Arkitektdesignet til uderummet i skolegårde, hvor mange børn i flere aldersgrupper lege sammen.


Læs mere om
Jungle - pakke 7

Så svinger vi af sted


Stort kvadratisk jungleanlæg designet til skoles legeplads. Fokus på dette anlæg er brug af armmusklerne. Både vandret og lodret klatrenet kræver gode armmuskler og koordinationsevne. Ligesom også ribbe og balancerebbet vil udfordre barnets motorik.


Læs mere om Jungle - pakke 8

Så er vi sammen


Dette arkitektdesignede jungleanlæg vil udfordre balanceevnen hos børn i indskolingen og på mellemtrinnet. Vilde lianer, roterende balancebomme, svære vandrette klatrenet osv. er blot nogle af de motoriske forhindringer og udfordringer i dette anlæg.


Læs mere om
Jungle - pakke 9

Så starter balanceudfordringerne


I denne legeredskabspakke er der plads til små og store legebørn i skolegården. Balancebomme, vandrette klatrenet og lianer er bare nogle af udfordringerne. Efter legen kan der tages et hvil på plateauet, og legen kan afsluttes med en tur i den udfordrende rørrutsjebane.


Læs mere om
Jungle - pakke 10

Så skal der balanceres


Dette klatreanlæg giver mange sjove og seje balance- og styrkeudfordringer og egner sig godt til skolens udearealer. De mange varierede legefunktioner, bl.a. på kravlenettet og armgangen kombineret med fitnessredskaber, vil appellere til børn i flere aldersgrupper.


Læs mere om
Klatreanlæg - pakke 6

Så skal der klatres


I denne pakke er der fokus på klatre- og træningsmuligheder. Klatreanlægget er multifunktionelt og passer godt til både mindre og større børn. Anlægget er et af vores større og giver plads til mange børn.

Læs mere om
Klatreanlæg - pakke 7

Så starter eventyret


Pakke med gynger, vippe, karrusel og stort multifunktionelt legeskib. På legeskibet kan mange børn lege samtidig, og børnene kommer hurtigt i gang med at skabe sig et legeunivers med eventyrlige sejladser, fangeleg m.m.

Læs mere om
Klatreanlæg - pakke 4

Der tages forbehold for trykfejl.
Husk også vores lagersalg 

Har du spørgsmål til pakkerne? 

Udfyld formularen, så svarer vi dig hurtigst muligt.