Legeredskaber og kampagnepakker til skoler

Lige nu er legepladsredskaber til skolegården på kampagne med særligt gode priser. Vi viser her tre forskellige kampagnepakker, der alle er sammensat af en række legeredskaber med høj legeværdi for børnene på legepladser i skolegårde.

Vi har nøje sammensat kampagnepakker med legeredskaber af høj kvalitet. Fælles for alle produkterne er, at de er fremstillet i rustfrit stål og HPL, dette gør legepladsen vedligeholdelsesfri.


Har du brug for flere idéer og mere inspiration til indretningen af uderummet? Så se alle vores pakkeløsninger.


Hænge ud udemøbler


HangOut er skabt til det offentlige uderum fx skolegårde. Vores serie af urbane udemøbler er designet i stramt formsprog og kan danne små miljøet for blandt andet de større børn. I serien indeholder flere forskellige bænke og en plantekasse.

Udemøblerne er produceret i varmgalvaniseret stål med siddeflader i træ.

Fås i valgfri RAL-farve.

Læs mere om HangOut-møblerne


Skolegårdens samlingspunkt


Dette bordtennisbord danner rammen om leg og sport i skolegårde og lignende offentlige arealer, hvor både små og større børn kan lege på samme tid.

Bordet er fremstillet i varmgalvaniseret stål med lakeret overflade, som du selv vælger RAL på.

Bordet er robust og modstandsdygtig overfor vejr og vind.

Læs mere om PingOut

Så går det mod toppen


Legepakke bestående at to tårn. Når der klatres op og rutsje ned, skal der være styr på balancen. Og det kræver gode armmuskler at tage turen fra det ene tårn til det næste i armgangen. Vores arkitekter har designet legeredskaberne til udearealerne på skoler, hvor der er børn i flere aldersgrupper.


Læs mere om
Theodor - pakke 3
Så skal der leges


Dette er en arkitekttegnet legeredskabspakke designet til de mindre skolebørn. Her er buet trappe, v-bro, rutsjebane og mange andre legeelementer. Her udfordres balanceevnen og koncentrationsevnen, alt imens børnene har det skægt i den fælles leg.


Læs mere om
Theodor - pakke 6
Så er der fart på


Vores arkitekter har tænkt på de fartglade børn på legepladsen, da denne legepakke blev designet. Især den 4 meter lange rutsjebane kan få det til at summe i maven. Rutsjerørene kræver gode koordinationsevner for ikke at falde ned og giver barnet mulighed for selv at styre farten.


Læs mere om
Theodor - pakke 4
Så svinger vi af sted


Stort kvadratisk jungleanlæg designet til skoles legeplads. Fokus på dette anlæg er brug af armmusklerne. Både vandret og lodret klatrenet kræver gode armmuskler og koordinationsevne. Lige som også ribbe og balancerebbet vil udfordre barnets motorik.


Læs mere om
Jungle - pakke 8
Så er det tid til jungleleg


Vi har sammensat denne junglepakke med balancestubbe, balancestang, plateau, lianer og så videre. Alle legeelementer er forbundet i en stor labyrint med mange legemuligheder. For eksempel 'jorden er giftig'. Arkitektdesignet til uderummet i skolegårde, hvor mange børn i flere aldersgrupper lege sammen.


Læs mere om
Jungle - pakke 7
Så er vi sammen


Dette arkitektdesignede jungleanlæg vil udfordre balanceevnen hos børn i indskolingen og på mellemtrinnet. Vilde lianer, roterende balancebomme, svære vandrette klatrenet osv. er blot nogle af de motoriske forhindringer og udfordringer i dette anlæg.


Læs mere om
Jungle - pakke 9
Så starter balanceudfordringerne


I dette legeredskabspakke er der plads til små og store legebørn i skolegården. Balancebomme, vandrette klatrenet og lianer er bare nogle af udfordringerne. Efter legen kan der tages et hvil på plateauet, og legen kan afsluttes med en tur i den udfordrende rørrutsjebane.


Læs mere om
Jungle - pakke 10
Så skal der balanceres


Dette klatreanlæg giver mange sjove og seje balance- og styrkeudfordringer og egner sig godt til skolens udearealer. De mange varierede legefunktioner, bl.a. på kravlenettet og armgangen kombineret med fitnessredskaber, vil appellere til børn i flere aldersgrupper.


Læs mere om
Klatreanlæg - pakke 6
Så skal der klatres


I denne pakke er der fokus på klatre- og træningsmuligheder. Klatreanlægget er multifunktionelt og passer godt til både mindre og større børn. Anlægget er et af vores større og giver plads til mange børn.

Læs mere om
Klatreanlæg - pakke 7
Så starter eventyret


Pakke med gynger, vippe, karrusel og stort multifunktionelt legeskib. På legeskibet kan mange børn lege samtidig, og børnene kommer hurtigt i gang med at skabe sig et legeunivers med eventyrlige sejladser, fangeleg m.m.

Læs mere om
Klatreanlæg - pakke 4Der tages forbehold for trykfejl.
Husk også vores lagersalg 

Har du spørgsmål til pakkerne? 

Udfyld formularen, så svarer vi dig hurtigst muligt.