Kampagnepakker boligforeninger og andre offentlige uderum

Disse kampagnepakker henvender sig til boligforeninger og andre offentlige uderum. Pakkerne er sammensat af en række legeredskaber med høj legeværdi og med sjove udfordringer for børn i flere aldersgrupper.

Vi har nøje sammensat kampagnepakker med legeredskaber af høj kvalitet. Fælles for alle produkterne er, at de er fremstillet i rustfrit stål og HPL, dette gør legepladsen vedligeholdelsesfri.


Lad dig inspirere til indretningen af legepladsen og uderummet. Hvis du har brug for flere idéer så se alle vores pakkeløsninger.

Træning af balanceevnen


Redskaberne i denne fitnesspakke styrker ben og forbedre musklerne i hoften og lænden. Men også armmusklerne trænes. At arbejde med hofte- og lændemuskulaturen forbedre balanceevnen. Fitnesspakken er sammensat til både unge og ældre på fællesarealerne i fx parkanlæg og boligforeninger.


Læs mere om
Fitness - pakke 3

Fokus på træning af overkrop


Her trænes skuldrene, arme, bryst og triceps. Vi har sammensat pakken af fitnessredskaber til det offentlige uderum i boligforeninger og lignende offentlige arealer, hvor mange unge mennesker mødes. Et andet offentligt udeareal kunne være en park.


Læs mere om
Fitness - pakke 1

Træning af ben og arme


Med denne pakke har I et fitnessanlæg, hvor der kan trænes for- og bagside af ben samt armmuskulatur. Redskaber har ARM-modstandssystem med tryk på op til 30 kg. En fitnesspakke til de unge mennesker på fællesarealerne i boligforeninger og lignende uderum.


Læs mere om
Fitness - pakke 2

All over træning


Med denne fitnesspakke får jeres boligforening redskaber til træning af hele kroppen samt cardio.
Pakken er også velegnet til parker og andre udearealer, hvor mange mennesker mødes. Med træningen forbedres fysikken og belastningen af hjertet minimeres. Det vil sige fitnessredskaberne kan bruges af en bred aldersgruppe.


Læs mere om
Fitness - pakke 4

Fokus på det sociale


Dette klatreanlæg er sammensat af tre klassiske legeredskaber. Her kan flere børn have det sjovt og lege samtidigt. På fugleredegyngen er der lagt op til udvikling af de sociale relationer. Rutsjebanen egner sig til det mindre barn.


Læs mere om
kampagnepakke 2

Fokus på klatremuligheder


De to forbundne legetårne er denne kampagnepakkes centrale legeredskab. Her er utallige klatrefunktioner, så børn kan ’vokse med legepladsen’ og blive udfordret på forskellige måder på forskellige alderstrin.


Læs mere om
kampagnepakke 5

Fokus på legen


Den viste kampagnepakke består af tre fantastiske legeredskaber i et stilrent design. Her er der skruet op for legen! Legeredskaberne giver det legende barn motorisk udfordringer.


Læs mere om
kampagnepakke 3


Fokus på eventyret


Pakke med stort legeskib hvor mange børn kan mødes og lege sammen. Her starter eventyrlige sejladser, fangeleg m.m.
Pakken indeholder også gynger, vippe og karrusel.


Læs mere om
kampagnepakke 4

Der tages forbehold for trykfejl.


Husk også vores lagersalg 

Har du spørgsmål til pakkerne? 

Udfyld formularen, så svarer vi dig hurtigst muligt.