Legeredskaber til skarpe priser til børnehaven

Vi viser her en række kampagnepakker med udvalgte legeredskaber til børnehavens legeplads. Legeredskaberne har høj legeværdi og er med til at udvikle det lille barns sanser og grundmotorik, hvilket der er fokus på børnehavealderen.

Alle legeredskaber har høj kvalitet og fælles for alle produkterne er, at de er fremstillet i rustfrit stål og HPL, hvilket gør legepladsen vedligeholdelsesfri og giver lang levetid.

Hvis du har brug for mere inspiration, så ser du alle vores pakkeløsninger.

Fokus på sanseindtryk


Arkitekttegnet legeredskabspakke til de mindste på legepladsen. Med sandkasse, blomsterkasser mv. er der fokus på berøring, syn og følelser. Når genstande berøres, og barnet se planter vokse, vil taktilsansen blive pirret og dermed blive bedre. Legehuse og legefacade er samlingspunktet omkring det lille, hyggelige mødested.


Læs mere om Olivia - pakke 3
Musik på legepladsen


Denne kampagnepakke indeholder to legehuse, to tavlevægge, musikinstrumenter mv. De mangeartede legemuligheder vil være spændende og udfordrende for det lille børnehavebarn.


Læs mere om Olivia - pakke 2
Legehuse med stemning


Institutionsalderen er en tid i det lille barnets udvikling, hvor det er vigtigt at støtte udvikling af motorikken. Og på legepladsen må der også gerne være hyggeligt og sjov. Denne pakke med tre legehuse, sandkasse, plantekasse, postkasse og meget mere vil være et skønt, udviklende legested for børnene.


Læs mere om Olivia - pakke 1
Skal vi lege 'jorden er giftig'?


Vores arkitekter har tegnet denne junglebane med fokus på udvikling af balanceevnen. Her skal forsøges at gennemløbe banens mange forskellige typer balanceredskaber uden at falde ned. Er også oplagt til at lege 'jorden er giftig'.


Læs mere om Junglebane - pakke 1
En balancegang!


Arkitekttegnet pakkeløsning designet til børnehaver og andre områder med mange små børn. På junglebanen træner barnet sin grundmotorik, når der skal balanceres på balancestubbe, balancebom osv.


Læs mere om Junglebane - pakke 4
Plads til alle


STOR jungle- og forhindringsbane med plads til alle børn. Her er balancestubbe, flere forskellige typer balancebomme, lianer, balanceplateauer og meget mere.

Junglepakken er designet til institutioner og lignende uderum, hvor det mindre barn træner sin motoriske færdigheder og har det skægt med vennerne.


Læs mere om Junglebane - pakke 5


Der tages forbehold for trykfejl.Husk også vores lagersalg 

Har du spørgsmål til pakkerne? 

Udfyld formularen, så svarer vi dig hurtigst muligt.