Multibaner og sport

Hos Elverdal, finder du et stort og spændende udvalg af sports- og multibaner til det aktive uderum. Alle vores sportsbaner er godkendte til offentlig brug. Vi har multibaner i både i træ og stål - og altid af høj kvalitet.

Multibaner og sportudstyr til udendørs arealer

Multibaner

På en multibane er intensiteten og pulsen i top. Siderne og underlaget skaber en ramme, hvor børn for alvor kan buldre løs - uden at skulle tage hensyn til, hvad en “skævert” måtte ramme.

Elverdal har et stærkt udvalg af multibaner, og vores arkitekter står klar til at lave en løsning, der passer præcis ind på jeres areal. Uanset om multibanen er til fodbold, basket, hockey eller noget helt fjerde, kan Elverdal lave en løsning i stærk kvalitet.

Fodboldmål og basketmål

Enhver skolegård og græsplæne har brug for mål. Elverdal leverer fodboldmål, hockeymål og basketmål, enten som fastmonterede elementer eller som flytbare løsninger. Lad vores arkitekter hjælpe med at finde den bedste løsning til jer.

Bordtennis

Elverdals udendørs bordtennisborde kan være lige det der skal til for at give området lidt ekstra luft. Bordtennis er en sport der appellerer til alle aldre og som er nem at få plads til.

Her kan du se Elverdals udvalg af multibaner og sportsudstyr.

Få hjælp til at vælge ret multibane og sportsudstyr

Når du vælger en multibane fra Elverdal, får du ikke bare en ny sportsbane, men også et gennemtænkt koncept, der hviler på bæredygtige værdier og innovativt design.

Tøv ikke med at kontakte din lokale kontaktperson - vi hjælper gerne med at lave en sjov, flot og funktionel løsning. Du er også meget velkommen til at sende os en forespørgsel, så vender vi naturligvis tilbage til dig.