Kommunikation og sprog

Det pædagogiske uderum skal understøtte udvikling af børns sprog. En ramme der understøtter en større forståelse af sig selv og sin omverden. Derudover skal rummet appellere til nysgerrighed og fantasi. I denne kategori finder du bl.a. underjordiske talerør der intensiverer opmærksomheden på lyd og hørelse.

Udskårne trædyr - fordi langt de fleste børn finder dyr spændende, og derved opstår en naturlig lyst til at tale om dem og inddrage dem som elementer i deres lege.

Udvalgte produkter

Nedenfor kan du orientere dig yderligere i udvalgte produkter, som vi i samarbejde med pædagogiske ledere har vurderet kan understøtte det pædagogiske arbejde inden for temaet ”Kommunikation og sprog”. Vi udvælger altid materialer, som passer til det eksisterende miljø. Til små børn vægter vi som oftest naturmaterialer, der både er rare at se på og røre ved.

Find inspiration i flere læreplanstemaer

Nedenfor kan du orientere dig i de andre læreplanstemaer, som Elverdal i samarbejde med pædagogiske ledere, nøje har skabt og udvalgt produkter til. Produkter der alle som minimum understøtter ét af læreplanstemaerne.