Gynge og gyngestativ

Sikre gyngestativer der styrker motorikken

Elverdals gynger og gyngestativer overholder alle standarder, er certificerede og i bedste kvalitet. Et gyngestativ er skabt til at blive brugt, og få legeredskaber kan blive brugt så aktivt som gyngen. Derfor har Elverdal høje krav til kvalitet, sikkerhed og design, når vi udvælger vores gynge. Et gyngestativ skal være af et stærkt og langtidsholdbart materiale, der ikke svækkes gennem årene. Underlaget skal passe til højden på gyngerne, og alle designdetaljer skal være udført, så man undgår at hænge fast.


Gynge og gyngestativer

Modtag et tilbud


Se alle gynger og gyngestativer
Referenceprojekter
Få hjælp af os
Lær os bedre at kende
Produkter
Se vores udvalg af trampoliner
Inspiration
Se vores referenceprojekter
Rådgivning
Modtag et projekttilbud
Elverdal
Lær os bedre at kende


Populære gynger og gyngestativer

Dækgynge med robinieben Højt gyngestativ med to gynger Fugleredegynge

Udvalgte gyngeprojekter


Birkerød Skole
Gyngestativer - Tjørneparken
Birkerød SKole

Udvalgte kunder med gyngeprojekter


Gynger forbedrer motorikken

Et gyngestativ er et helt centralt element på mange legepladser. Børn elsker den frie følelse af at svæve igennem luften og suget i maven, når det går rigtig stærkt. Samtidig med at morskaben er i top når der gynges, findes der også en lang række gavnlige virkninger af at gynge. Gynger styrker grovmotorikken og bidrager til en bedre balance og rumfornemmelse. Men det er ikke kun når det går stærkt at der er gode ting at opleve på gyngestativet. I rolige øjeblikke er den bløde vuggende fornemmelse af gyngerne som skabt til fortrolige sociale stunder.


Tilpasning af gynger

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgiver om, hvad der giver det bedste resultat for jer - for eksempel om I bør vælge dækgynger, babygynger eller fugleredegynger til jeres legeplads. Hos Elverdal, finder du et stort udvalg af sjove og sikre gyngestativer til legepladsen. Alle vores gynge og gyngestativer er godkendte til offentlig brug. Vi har både gyngestativ i træ og stål - og altid til god kvalitet.

Gynge og gyngestativer