Cykler og løbehjul

Hos Elverdal forhandler vi et bredt sortiment inden for pumptracks, North Shore og ramper, der er udviklet i samarbejde med erfarne skatere. Alt sammen udstyr der giver børn, unge og voksne mulighed for at tilegne sig nye færdigheder gennem bevægelse i det fri, og som kan udforskes på BMX, skateboard, rulleskøjter, cykler og løbehjul.

Et sortiment for alle

Sortimentet er målrettet professionelle såvel som mindre øvede skatere, og giver brugeren mulighed for at træne koordination, balance, reaktionsevne og kropspositionering. Elementerne kan både fungere som selvstændige aktiviteter og som en del af et større sportsområde. De er alle oplagte at installere i skolegårde, parker og byrum samt på fritidshjem og gymnasier.

Alt udstyr er TÜV-certificeret og overholder påkrævede standarder på området.

Pumptracks og North Shore

Pumptracks er en ny og eftertragtet form for cykelbane, som er sammensat af moduler. Modulernes sammensætning sikrer, at man kan vedligeholde hastigheden gennem svingene. North Shore består af enkelte moduler, der kan placeres som ønsket og tilsammen danne en bane. Både Pumptracks og North Shore er fremstillet i vandfast krydsfiner og fås i mange udgaver og størrelser. De leveres som standard i sort og blå, men andre farvekombinationer er også en mulighed.

Montage

Det er ikke nødvendigt at fastgøre elementerne til jorden, men de kan efter ønske monteres med limanker.

Få udarbejdet en skaterbane specielt til jer

Vi både tegner, projekterer og installerer alt efter ønske. Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at udarbejde forslag til sjove og udfordrende skateområder, der komplimenterer omgivelserne.

Se vores nye skaterkatalog fyldt med inspiration

Elverdal skaterkatalog 2017 DK