Aktuelle tilbud og kampagner hos Elverdal


Lagersalg - spar op til 60%

https://elverdal.dk/elverdal-lagersalg/

Mangler I legeredskaber eller møbler til uderummet? Så tag her et kig på vores store lagersalg og slå til mens der er mange penge at spare.

Se hele lagersalget herDet pædagogiske uderum for 0-6 årige

Nutidens dagsinstitutioner spiller en afgørende rolle for at danne fremtidens borgere. Derfor udvikler Elverdal produkter og projekter til børn i alderen 0-6 år, der understøtter læreplanstemaerne fra ”Den styrkede pædagogiske læreplan” vedtaget af Børne- og Socialministeriet d. 1. juli 2018.

Se og læs mere om de tilpasse produkter og kommende konferencer her

https://elverdal.dk/kampagne/
Arkitekttegnede legepladser til skarpe priser

Med lav grad af vedligehold og op til 25 års garanti*. Levering og montering er naturligvis inkluderet i priserne.Hos Elverdal kickstarter vi året med en god portion skarpe tilbud på legeredskab, der kan forny legepladser eller aktive uderum i jeres boligområde.

Vi har nøje sammensat otte forskellige tilbudspakker med legeredskaber af høj kvalitet. Fælles for alle redskaber er, at de kræver lav grad af vedligehold og har en garantiperiode på op til hele 25 år*. Pakkerne er målrettet en bred aldersgruppe, så flest mulige børn i jeres boligområde kan få glæde af legepladsen.

Så lad dig endelig inspirere af de mange tilbud. Og læn dig blot tilbage - vi har nemlig inkluderet levering og montering i prisen.Er du interesseret i et af ovenstående tilbud eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Her finder du kontaktoplysninger.Alle priser er inkl. levering og montering. Ekskl. moms, faldunderlag og iht. gældende forretningsbetingelser.
*I henhold til forretningsbetingelserne.
Tilbud gælder så længe lager haves.