Ny legeplads og aktivt uderum?
Vi er dit legepladsfirma og -leverandør


Hos Elverdal skaber vi legepladser og æstetiske uderum til fællesskaber og alsidig udvikling af mennesker i alle aldre. Vi har stor erfaring med at tegne og udføre unikke løsninger og specialdesign. Vores arkitekter designer alt fra enkeltelementer til store løsninger.


Vores sortiment består af legeredskaber som trampoliner, gynger, vipper, klatrenet, legehuse, karruseller, rutsjebaner, skaterramper og træningsudstyr. Vi tilbyder også et bredt sortiment af udemøbler. Vores produkter er produceret i kvalitetsmaterialer, og legeredskaberne er godkendt til offentlig brug.

Vi er din legepladsleverandør og et legepladsfirma, der tilbyder arkitekttegnede uderumsløsninger, rådgivning og designudvikling.

Hvordan kan vi bedst hjælpe dig?

Skab legepladsen i Builder

Builderen er din 'legeplads', hvor du kan konfigurere designløsninger i det uendelige. Du kan teste både klassiske og skæve løsninger og hurtigt vise dine idéer til andre.


Prøv Elverdal Builder

  Her finder du vores medarbejdere!

  Har du brug for hjælp til at finde de rigtige legeredskaber, eller mangler du inspiration til design af dit uderum? Uanset dit spørgsmål så hjælper vi dig videre.

  Find kontaktperson


  Kan vi hjælpe?
  Her kan du skrive til os


  Her kan du udfylde formularen, så kontakter en af vores legepladskonsulenter dig.